Met PlexR is er geen littekenvorming, dus dat klonk mij perfect in de oren. Omdat er niet gesneden en gehecht wordt, wordt Plexr ook wel Soft Surgery genoemd. Dat klinkt heel onschuldig allemaal, maar ik moet toegeven dat ik deze behandeling heb onderschat. Ik heb geen lage pijngrens, en mijn oogleden werden van te voren behandeld met verdovende crème, maar bij het eerste puntje schrok ik zo erg van het gevoel. . Het deed écht pijn. Bij de buitenkant van mijn oogleden en onder de wenkbrauwen deed het minder pijn, maar toen de puntjes dichterbij de traanbuis kwamen werd het erg gevoelig. Gelukkig duurt het slechts 5 minuten per oog, maar ik moet jullie eerlijk toegeven: het waren 5 lange minuten. Mijn andere oog deed minder pijn, misschien omdat de crème daar ietsje langer was ingetrokken, of omdat ik al gewend was geraakt aan het gevoel.

plexr behandeling kosten is voor mij absoluut een plus. Bij Velthuis werd mij namelijk verteld dat mijn huid nog te jong en te veerkrachtig was, waardoor het nooit over een eventueel litteken zou kunnen vallen mocht ik voor een bovenooglidcorrectie gaan. Het litteken zou dan altijd zichtbaar blijven.

Bekijk alles in onderstaande video; hieronder zal ik jullie wat meer vertellen over de Plexr soft Surgery behandeling. Allereerst, wat is PlexR precies en hoe gaat het in zijn werk? PlexR (een afkorting van, plasma Exeresis ) is een methode bedacht in Italië door Professor giorgio fippi, en verder ontwikkeld door het Italiaanse bedrijf gmv. De plexR methode bestaat al enkele jaren epilatie op de markt, maar is in Nederland relatief nieuw. Er zijn 3 PlexR apparaatjes, met elk een ander level van behandeling. De apparaatjes zien eruit als soldeerboutjes, die je net boven de huid houdt en vervolgens een soort stroomschoot geeft. Wat er in feite gebeurt is het verdampen van de bovenste laag van de huid, waardoor er plasma wordt gevormd. Hoeveel plasma er wordt gevormd, hangt af van het PlexR apparaatje dat wordt gebruikt. Plasma stimuleert het samentrekken, strakker worden en krimpen van de huidvezels, resulterend in het verminderen van huidoppervlak. Met andere woorden, er ontstaat een liftend effect. Omdat Plexr zo gericht gebruikt kan worden, is het mogelijk om hele specifieke behandelingen uit te voeren, zonder dat er in je gesneden wordt.

plexr behandeling kosten

Mijn ervaring met, plexr voor een


Zoals jullie weten ben ik de laatste tijd lichtelijk obsessed met mijn oogleden. Ik vind dat ze meer hangen dan pak em beet slechte een paar jaar geleden, en ik wil daar wat aan doen. Als mijn gezicht ontspannen is hangen mijn oogleden op mijn wimperrand en dit geeft me een vermoeidere uitstraling. We leven in 2016 dus ik dacht: dat moet te fixen zijn! Nu heb ik bij Velthuis kliniek een consult gehad waaruit bleek dat ik niet geschikt was voor een bovenooglidcorrectie, dus hebben we het geprobeerd middels botox injecties. Hoe dit is gegaan lees je terug in dit artikel. Omdat ik niet tevreden was met het resultaat van de botox injecties, ben ik verder gaan kijken en kwam ik uit bij een in Nederland nieuwe treatment: Plexr soft Surgery. Het wordt op verschillende plekken in Nederland uitgevoerd, maar ik belandde bij dokter diederik aan de soap Treatment Store in Amsterdam. Hoe de behandeling is gegaan en hoe mijn ogen er de dagen erna uit zagen, heb ik gevlogd.

PlexR behandeling onderkant ogen wallen


Of je acrylnagels steeds langer wilt hebben. Misschien is het je niet opgevallen dat ik overhangende oogleden heb. Ik moet ook zeggen dat ze niet zo erg hangen dat ik er last van heb (ik krijg er geen hoofdpijn van). Het is puur esthetisch dat ik er iets aan wilde doen. Omdat ik, en dat durf ik gewoon toe te geven, ijdel ben. En het speelt ook zeker mee dat ik mijzelf en mijn ogen regelmatig op de foto moet zetten voor mijn beroep als beautyblogger. . Elke keer als ik een close-up van een eyelook maak, trek ik mijn wenkbrauwen omhoog en trek ik tegelijkertijd aan een pluk haar bij mijn slapen, om mezelf een handmatige eyelift te geven. Dat ziet er zo uit; doe ik dat niet, ontspan ik mijn ogen en wenkbrauwen, dan heb ik een vrij treurige oogopslag; I haz a sad. En full face ziet dat er dus zo uit naast elkaar; Wat jullie dus altijd zien hier op mijn blog is de foto links, waar ik expres voor elke foto mijn wenkbrauwen optrek, zodat ik er niet zo droevig uitzien als op de foto rechts.

plexr behandeling kosten

Bij de én zal het meer effect hebben dan bij de ander. Het is niet zo dat je na een paar botox prikjes klaar bent: botox is maatwerk. Het is soms even slapen zoeken waar er precies geprikt moet worden, en hoeveel, om voor het gewenste resultaat te zorgen. Gelukkig houdt de velthuis kliniek hier rekening mee. Je betaalt én keer per gebied (de wenkbrauwen zijn bijvoorbeeld én gebied, de frons is én gebied) en ze beginnen rustig (dus niet te veel) en kijken dan hoe je hier op reageert. Botox heeft twee weken nodig om zijn werk te doen, dus mocht je na die tijd nog niet helemaal tevreden zijn met het resultaat, dan behandelen ze je kosteloos na door hier en daar nog wat bij te prikken tijdens je vervolgconsult. Het is dus niet zo dat je steeds per prikje moet betalen.

Ik vind dit een veilig gevoel geven, dat ze het gewoon rustig opbouwen en per persoon bekijken hoe de botox zijn werk doet. Je hoeft bij de velthuis kliniek dan ook zeker niet bang te zijn dat je met een typische botox kop de deur uit wandelt. Zij zijn juist heel streng en waken ervoor dat een patient niet te ver wilt gaan, ze houden je met beide benen op de grond. En dat vond ik best erg fijn om te horen. Ik kan me namelijk erg goed voorstellen dat je het op een gegeven moment zelf niet meer ziet en steeds meer en meer wilt. Net zoals je met wimperextensions steeds langer en voller wilt gaan.

PlexR behandeling onderkant ogen/ wallen - mp3 Download

En omdat botox sterk verdund en make in kleine hoeveelheden wordt geïnjecteerd, verdwijnt de blokkade weer na zon 3-4 maanden. En dan nu, hoe zorgt botox voor minder hangende oogleden? Rondom je oog bevindt zich een spier die ervoor zorgt dat je ogen zich kunnen samentrekken (probeer eens sneaky te kijken, dan weet je over welke spier ik het heb). Deze spier heet de orbicularis oculi spier. Vlak boven deze spier bevindt zich de frontalis spier, de spier die verticaal over je gezicht loopt en er onder andere voor zorgt dat jij je wenkbrauwen kunt optrekken. Het idee is om de ronde, samentrekkende spier lichtjes te injecteren met botox, waardoor deze als ware wordt verlamd en de optrekkende spier vervolgens de overhand krijgt. Op deze manier ontstaat er een brow lift die hopelijk ook de oogleden mee omhoog trekt, resulterend in een minder vermoeide, open blik. Nou, dat klinkt allemaal erg veelbelovend. Wel werd er gewaarschuwd: iedereen reageert weer anders op botox.

plexr behandeling kosten

Plexr - behandeling : nu ook in België wellbe

Achter Botox vitamin hoort officieel een r te staan aangezien het een registered trademark. Het is namelijk een merknaam voor de stof Botulinetoxine, een natuurlijk eiwit dat geproduceerd wordt door de bacterie. Dit eiwit wordt al sinds 1973 gebruikt voor medische toepassingen, zoals neurologisch aandoeningen, maar ook wordt het ingezet tegen migraine en overmatig zweten. Botox is echter vooral bekend geworden door zijn cosmetische toepassing, omdat op een gegeven moment bekend werd dat veel celebs het gebruikten om hun rimpels mee te verzachten. Hoe werkt dat precies? Botox wordt in hele kleine hoeveelheden en sterk verdund geïnjecteerd in de spiervezels die verantwoordelijk zijn voor zogeheten mimiek lijnen, oftewel de rimpels die ontstaan door dagelijkse bezigheden als praten, lachen of fronsen. Door botox te injecteren wordt acetylcholine geblokkeerd. Dit is een stof die de zenuwimpuls doorgeeft naar de spieren (dus de impuls om bijvoorbeeld te fronsen) maar ook de zweetklieren. Door het acetylcholine te blokkeren heb je deze impulsen niet meer (of nou ja, in mindere mate) waardoor de spierspanning sterk verminderd en diepe rimpels vervagen.

Hij raadde het me dan ook af en stelde voor om er over zoveel jaar nog eens naar te vragen. Niet dat het ongebruikelijk is om rond je 30e een ooglidcorrectie te ondergaan, trouwens. Sterker nog, er zijn ook wel eens patiënten van begin of midden twintig die het laten doen, omdat ze genetisch gezegend koop zijn met sterk overhangende oogleden. Wel stelde hij voor om een subtiele oog- en wenkbrauwlift te creëren met botox. Dat is toch spul om je voorhoofd mee glad te strijken? Hoe kan botox er in hemelsnaam voor zorgen dat je oogleden minder gaan hangen? Laat ik jullie allereerst iets meer vertellen over botox.

Prijslijst (prijs/prijzen) behandelingen - rimpelbehandelingen

Een tijdje geleden ging ik met mijn moeder mee naar de diabetes velthuis kliniek, waar ze een consult had gepland voor een eventuele ooglidcorrectie. Na beoordeling van dokter Laban bleek ze inderdaad geschikt te zijn voor deze operatie. Want ook ik heb last van overhangende oogleden en afgelopen jaar had ik sterk het idee een vermoeidere oogopslag te hebben. Eén van de nadelen van bloggen: ik maak elke week fotos van mezelf en kijk eigenlijk veel te vaak naar mijn eigen gezicht, waardoor dit soort dingen je kennelijk sneller beginnen op te vallen. Maar niet alleen mij, ook mijn moeder had de indruk dat mijn oogopslag was veranderd. En nu ik er toch zat, dacht ik, ik vraag het maar gewoon even. Dokter Laban vertelde me dat mijn huid nog te elastisch en eigenlijk gewoon nog te jong was om een ooglidcorrectie op uit te voeren. Met mijn huid zoals hij nu is, zal het na de operatie nooit over mijn litteken zakken, en dan blijft het litteken dus altijd subtiel zichtbaar.

Plexr behandeling kosten
Rated 4/5 based on 816 reviews